Gezond en goedkoop eten 'Aan tafel in 1 2 3 euro'

WAT?
Voor gezinnen die het financieel minder gemakkelijk hebben is het moeilijk om gezonde gerechten op tafel te toveren met een beperkt budget. Via het project ‘ aan tafel in 1 2 3 euro’ in samenwerking met het OCMW en de Colruyt kunnen personen met financiële moeilijkheden hierin geholpen worden.

Aan de gebruikers wordt er tweewekelijks door Colruyt een receptenboekje met gemakkelijke en gezonde recepten opgestuurd. Elk recept geldt voor 3 porties en kost gegarandeerd niet meer dan 1,2,3 euro per portie. De gebruiker weet vooraf hoeveel hij zal betalen aan de kassa, want in de prijs zijn de volledige verpakkingen inbegrepen, ook al wordt er in het recept een andere hoeveelheid gebruikt. Bij een plotse prijsstijging behoudt de gebruiker ook het voordelig tarief. Dit gebeurt discreet met een speciale Extra- kaart, die er net als een gewone extra kaart uitziet. Af en toe krijgt de gebruiker ook een gratis product voor in de keuken. Er is geen aankoopverplichting bij Colruyt, maar dan is er wel geen prijsgarantie meer van 1,2 of 3 euro.

VOOR WIE?
Voor gezinnen in Tielt die het financieel moeilijker hebben.

HOE?
Neem contact op met het Sociaal Huis Tielt indien u wenst deel te nemen. Indien u wordt begeleid door een sociale organisatie in Tielt kan u dit ook navragen bij deze organisatie.

MEER INFORMATIE
Sociaal Huis Tielt

Deken Darraslaan 60, 8700 Tielt
051 40 90 52
sociaalhuis@ocmwtielt.be

Openingsuren:
Ma t.e.m. vrij: 9.00 tot 12.00 uur
Di en wo: 13.30 tot 17.00 uur
Do: 13.30 tot 18.00 uur