Kampen, daguitstappen en activiteiten tijdens schoolvakanties

WAT?
Een divers aanbod van activiteiten, daguitstappen, meerdaagse uitstappen en kampen voor schoolgaande kinderen tijdens de schoolvakanties kan u vinden op https://tielt.kwandoo.com. Er zijn verschillende soorten activiteiten, kampen en daguitstappen rond verschillende thema’s en naar verschillende locaties.

Andere organisaties zoals jeugdverenigingen, sportverenigingen, mutualiteiten, vzw’s, edm kunnen ook kampen organiseren. Informeer hiervoor bij de organisaties. U kan ook een aanbod van kampen in de regio Tielt terugvinden op http://www.mijnkindopkamp.be.

VOOR WIE?
Voor schoolgaande kinderen in verschillende leeftijdsgroepen.

HOE?
U dient online in te schrijven via het vrijetijdsprogramma op https://tielt.kwandoo.com. U dient u zich hiervoor eerst te registreren. De leeftijdsgroep, locatie, data’s en tijdstippen van de activiteiten, uitstappen of kampen kan u terugvinden op KWANDOO.

PRIJS
De prijs van een kamp, uitstap of activiteit varieert. Met een fiscaal attest is er onder bepaalde voorwaarden een belastingsvermindering mogelijk. Bij bepaalde mutualiteiten is er een tussenkomst mogelijk voor speelpleinwerking. Informeer hiervoor bij uw mutualiteit.

MEER INFORMATIE
Jeugddienst Tielt

Gen. Maczekplein 7, 8700 Tielt
051 42 82 40
jeugddienst@tielt.be
https://tielt.kwandoo.com.

Openingsuren:
Ma t.e.m. vrij: 08.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 17.00 uur
Za: 10.00 tot 12.00 uur

Sportdienst Tielt
Sportlaan 3, 8700 Tielt
051 42 82 80
sportdienst@tielt.be
https://www.tielt.be
https://tielt.kwandoo.com

Bij uw mutualiteit