Magazines voor de (toekomstige) ouders van een baby of peuter

WAT?
Tijdschriften voor alle ouders of toekomstige ouders met informatie over de zwangerschap en de ontwikkeling van uw kind.

Het tijdschrift van de Gezinsbond ‘Brieven aan Jonge Ouders’ krijgt u maandelijks in de bus volgens de leeftijd van uw kind (0 – 24 maanden). U kan er herkenbare verhalen, nuttige tips rond opvoeding en boeiende weetjes over baby’s in terugvinden.

Het tijdschrift van Kind & Gezin ‘Kind en Gezin Magazine’ kan u thuis bezorgd krijgen of inkijken via de website van kind en gezin. Er zijn verschillende magazines per thema: ‘eerste kind op komst’, ‘broertje of zusje op komst’, ‘peuter’…

HOE?
Het tijdschrift ‘Brieven aan Jonge Ouders’ wordt opgestuurd naar ouders die net bevallen zijn. Kersverse ouders kunnen hun gegevens doorgeven via de website van de gezinsbond om de tijdschriften aan te vragen: https://www.gezinsbond.be/brievenaanjongeouders.

Andere geïnteresseerden kunnen het tijdschrift zelf aanvragen bij de abonnementendienst van de gezinsbond, tel. 02-507.88.88 of abonnementen@gezinsbond.be .

Het ‘Kind en Gezin Magazine’ kan u aanvragen door in te loggen op de website https://mijn.kindengezin.be . U kan dit gratis bestellen of online inkijken.

PRIJS
‘Brieven aan jonge ouders’ is gratis voor ouders met een pasgeboren baby. Andere geïnteresseerden betalen 1 euro voor een los nummer en 15 euro voor de volledige reeks.
Het ‘Kind en Gezin Magazine’ kan u gratis bestellen of online inkijken.

MEER INFORMATIE
Gezinsbond – Abonnementsdienst

02 507 88 88
abonnementen@gezinsbond.be
https://www.gezinsbond.be/publicaties

Kind en Gezin
Grote Hulststraat 55, 8700 TIELT
078 150 100
info@kindengezin.be
https://www.kindengezin.be